Introducere

Următorii termeni si conditii se vor aplica si sunt obligatorii pentru toate persoanele care accesează, navighează, indexează sau folosesc în orice fel site-ul www.kikilou.ro. Vizitarea sau folosirea acestui site înseamnă acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.
Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina.

Definitii

In cadrul acestei pagini, următoarele notiuni au următorul inteles:
Termenul SOCIETATEA se refera la KIKI LOU DESIGN SRL, inregistrata la Registrul Comertului București sub nr.J40/10846/3.09.2015, Cod unic de înregistrare34964302, cu adresa in CALEA VACARESTI , NR.203, CAMERA NR.2, BL.86, SCARA 1, ETAJ 2, AP.6, BUCURESTI SECTOR 4.

Termenul site-ul este website-ul găzduit la adresa www.kikilou.ro si la tot continutul acestuia
Termenul KIKILOU se refera la website-ul www.kikilou.ro si la societatea KIKI LOU DESIGN SRL.
Termenul continut înseamnă toata informatia cuprinsa de site-ul www.kikilou.ro

Termenul comanda este o conventie pe suport electronic intre societatea KIKI LOU DESIGN SRL si persoana fizica sau juridica ce completează si finalizează formularul pentru cumpărarea unui obiect pe site-ul www.kikilou.ro ce obliga societatea la furnizarea produselor specificte in comanda iar cumparatorul la achitarea acestora. Ne permitem sa validam comenzi facute de persoane cu varsta de peste 18 ani.


Termenul cumparator este persoana fizica sau juridica ce completează si finalizează formularul pentru cumpărarea unui sau mai multor produse pe site-ul www.kikilou.ro
Termenul utilizator este persoana care utilizează serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.
Site-ul www.kikilou.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea societatii KIKI LOU DESIGN SRL.
Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra lucrarilor de arta, graficelor, textelor, clipurilor video si audio, marcilor inregistrate, logo-urilor, si altui tip de continut disponibil pe acest site sunt proprietatea KIKI LOU DESIGN SRL.


Utilizatorii pot copia continutul de pe site in calculatorul propriu, dar nu este permisa folosirea continutului copiat pentru obtinerea de beneficii materiale. De asemenea nu este permisa posaterea sau redistribuirea nici unei parti a site-ului sau a continutului acestuia, decat daca exista aprobare scrisa din partea societatii pentru acest lucru.

Articol 1 : Inregistrare pe site

Pentru a face o comanda nu este nevoie sa va inregistrati inainte.

Totusi pentru a realiza o comanda va fi nevoie sa oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba va rugam sa ne contactati pe email la adresa gmkikilou@gmail.com..

Odata finalizata o comanda se va creea un cont unic pe www.kikilou.ro pentru dumneavoastra. Veti primi o parola automata, care este importanta sa fie pastrata in siguranta. Daca se intampla o utilizare neautorizata a contului va rugam sa ne contactati imediat.

Odata finalizata comanda va oferiti acordul folosirii informatiilor dvs conform mentiunilor din Termenii de Confidentialitate si pentru livrarea comenzilor si imformatiilor solicitate de dvs.

Articol 2 : Cum se face o comanda

Va invitam sa accesati produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce va intereseaza. Veti observa ca pentru anumite produse unde este nevoie de a va alege o anume marime aveti un Ghid Marimi pe care il puteti utiliza.

1. Prin comanda directa de pe site.
- Pentru a plasa o comanda va invitam sa va uitati pe ofertele de pe site.
- Cand gasiti ceea ce cautati apasati pe butonul din dreapta "adauga in cos".
- In “Cosul Meu” puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda iar cand terminati cumparaturile, trebuie sa apasati pe butonul "Finalizeaza comanda".
- Apoi specificati datele de livrare si facturare si modalitatile de plata.
Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul trimite comanda. Imediat veti primi un mail de confirmare a comenzii realizate.

2. Prin telefon.
Va asteptam zilnic de luni pana vineri intre 9:00 la 17:00. la telefonul 0723524922, pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare.

Articol 3 : Cum se realizeaza plata unei comenzi

Pentru a va face cumparaturile mai placute si mai usoare, pe www.kikilou.ro va punem la dispozitie patru modalitati de plata din care sa alegeti :

- Online cu card bancar Visa sau Mastercard; Plata este securizata total prin partenerul nostru PayPal. Astfel plata se face pe o pagina redirectionata si securizata de PayPal. Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, astfel societatea nu dispune, nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

Articol 4 : Conditii de livrare

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Europa. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.
- livrarea se va face la adresa solicitata de client.
- livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care societatea are contract sau prin mijloace proprii.
- produsele se vor livra in ambalajul original. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Tarife de livrare

Costul de livrare in Romania a comenzilor cu valoare mai mare de 150 lei plasate pe www.kikilou.ro este suportat de Socieate; pentru livrare in spatiul comunitar, tarifele difera in functie de tara aleasa .

Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Termenul de livrare

Pe descrierea fiecarui produs de pe site este mentionat termenul de livrare. Termenul de livrare curge incepand cu data confirmarii comenzii. Termeul de livrare este calculat pe zile libere.

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site .Toate preturile sunt exprimate in lei. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

Articol 5 : Conditii de returnare

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului".

Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003,nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Termenii de returnare

• Trebuie sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic la 0723524922 in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.

• Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

• In documentele primite o data cu comanda veti gasi o proforma de returnare in care trebuie sa completati dumneavoastra datele necesare pentru returnarea banilor (codul IBAN de 24 caractere, banca, CNP-ul).

Banii inapoi in maxim 3 zile in caz de retur

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, societatea se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen maxim de 3 zile de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.

Primiti banii inapoi, garantat !
Trebuie doar sa ne comunicati telefonic ca doriti sa returnati produsul si toate conditiile de mai sus sa fie respectate si in maxim 3 zile banii vor fi returnati incontul dvs.

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.

Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de KIKI LOU DESIGN SRL.

Daca se intampla sa primiti un produs care nu respecta conditiile agreate va rugam sa ne contactati imediat!

Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta.

KIKI LOU DESIGN SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste manipularea si transportul pentru retur, de asemenea nici nu accepta returnarea produselor cu defecte rezultate din cauzele mai sus enumerate.

Articol 6 : Prevederi

1. Site-ul si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a KIKI LOU DESIGN SRL
2. Kikilou.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
3.Kikilou.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.
4. Kikilou.ro nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.
5. Continutul site-ului este proprietatea KIKI LOU DESIGN SRL, orice copiere sau reproducere a acestuia fara acordul societatii fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
6. Atat Site-ul cat şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Nu pot fi copiate, stocate, modificate ori transferate cu orice titlu, site-ul şi/sau Conţinutul.                                                                                                                                                                          7. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, in lipsa unui acord prealabil al KIKI LOU DESIGN SRL.
8. KIKI LOU DESIGN SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.
9. Toate drepturile sunt rezervate, utilizatorii putand descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
10. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.kikilou.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.
11. Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu KIKI LOU DESIGN SRL
12. Kikilou.ro nu este raspunzator de:
- daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.
- eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat. Kikilou.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele.
- eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa Kikilou.ro.;
- pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor Kiklou.ro

EXONERARE DE RĂSPUNDERE
MATERIALELE DE PE SITE, SITE-UL ŞI SOFTWARE-UL, SUNT FUNRIZATE CA ATARE, CU TOATE DEFECTELE ŞI ASA CUM SUNT DISPONIBILE, FĂRĂ NICI UN FEL DE GARANŢII EXPRESE SAU TACITE. ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGISLAŢIA APLICABILĂ, SOCIETATEA KIKI LOU DESIGN SRL ESTE EXONERATĂ DE RĂSPUNDEREA ORICĂROR GARANŢII EXPRESE SAU TACITE, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANŢIILE TACITE DE COMERCIALIZARE ŞI CALITIATE CORESPUNZĂTOARE, CARACTER ADECVAT UNUI ANUMIT SCOP, ACURATETE SI NE-INCALCARE A DREPTURILOR DE AUTOR.

KIKI LOU DESGN SRL NU GARANTEAZĂ CĂ DISPONIBILITATEA SAU FUNCŢIUNILE CONŢINUTE PE SITE, MATERIALELE DE PE SITE, FORUMURILE SAU SOFTWARE-UL VOR FI NEÎNTRERUPTE SAU COMPLET LIPSITE DE ERORI, CĂ DEFECTELE VOR FI REMEDIATE SAU CĂ ACEST SITE ORI SERVERUL CARE ÎL PUNE LA DISPOZIŢIE ORI SOFTWARE-UL NU CONŢINE VIRUŞI SAU ALTE COMPONENTE NOCIVE, NICI CĂ SITE-UL, MATERIALELE DE PE SITE, SOFTWARE-UL SAU SERVERUL NU ÎNCALCĂ LEGISLAŢIA BREVETELOR SAU ALTE DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ALE UNEI PERSOANE.

KIKI LOU DESIGN SRL NU GARANTEAZĂ ŞI NU FACE NICI UN FEL DE DECLARAŢII PRIVITOARE LA UTILIZAREA SAU REZULTATELE UTILIZĂRII ACESTUI SITE, A MATERIALELOR DE PE SITE, A FORUMURILOR SAU A SOFTWARE-ULUI, DIN PUNCTUL DE VEDERE AL CORECTITUDINII, ACURATEŢII SAU CREDIBILITĂŢII LOR. DUMNEAVOASTRĂ (NU KIKI LOU DESIGN SRL) VEŢI SUPORTA COSTUL INTEGRAL AL TUTUROR OPERAŢIILOR DE SERVICE, REPARAŢII SAU REMEDIERI. ESTE POSIBIL CA LEGISLAŢIA APLICABILĂ SĂ NU PERMITĂ EXCLUDEREA GARANŢIILOR TACITE, DECI ESTE POSIBIL CA EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ. LIMITAREA RĂSPUNDERII SOCIETATEA KIKI LOU DESIGN SRL NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE ÎN NICI UN FEL DE CONDIŢII, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENŢĂ, PENTRU NICI UN FEL DE DAUNE INDIRECTE, DAUNE SPECIALE, DAUNE PENTRU PREJUDICII MORALE REZULTATE DIN UTILIZAREA SAU DIN INCAPACITATEA DE A UTILIZA SITE-UL, MATERIALELE DE PE SITE SAU SOFTWARE-UL, CHIAR DACĂ SOCIETATEA A FOST INFORMATĂ DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ESTE POSIBIL CA LEGISLAŢIA APLICABILĂ SĂ NU PERMITĂ LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RĂSPUNDERII PENTRU DAUNE INDIRECTE, DAUNE SPECIALE, DAUNE PENTRU PREJUDICII MORALE, DECI ESTE POSIBIL CA LIMITAREA SAU EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ. IN ACEST CAZ, RĂSPUNDEREA TOTALĂ A SOCIETATII FAŢĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU TOATE DAUNELE, PIERDERILE ŞI LITIGIILE (FIE PREJUDICII CONTRACTUALE, FIE ÎN AFARA CONTRACTULUI (INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENŢĂ) NU VA DEPĂŞI ÎN NICI UN CAZ SUMA DE 10 EURO.